Back to All Events

Meet & Greet - Jorge Isaac en Hester Groenleer

  • Conservatorium van Amsterdam 151 Oosterdokskade Amsterdam, NH, 1011 DL Netherlands (map)

Wil je meer weten over een professionele blokfluitstudie? Als je er over denkt om een opleiding voor blokfluit te gaan volgen, is dit de kans om kennis te maken met docenten van het Conservatorium van Amsterdam (CvA), informatie te krijgen en alle mogelijke vragen aan hen te stellen.

Jorge Isaac, hoofdvakdocent blokfluit aan het CvA, zal ingaan op de vele mogelijkheden die het BLOK onderwijssysteem biedt, een complete studie die veel succesverhalen heeft opgeleverd. Bovendien geeft hij enkele korte masterclasses aan geïnteresseerde studenten en een korte groepsles – neem een alt in A=440Hz mee als je wil deelnemen. Jorge beantwoordt ook je vragen over repertoire, techniek en, vanzelfsprekend, over studeren in Amsterdam!

Hester Groenleer, blokfluitdocente aan de Jeugdafdeling van het Conservatorium van Amsterdam (de 'Sweelinck Academy') zal ingaan op het lesprogramma dat aan jonge studenten aangeboden wordt: visie op lesgeven aan jong talent, consort­ en kamermuziek, theorie, en coaching in verschillende onderwerpen zoals podium­ presentatie. Kinderen vanaf 9 tot 17 jaar, en hun ouders/docenten zijn hartelijk welkom!

Toegang gratis, geen aanmelding vereist.

Later Event: October 25
Kennis maken met de didgeridoo